Mobile_header


» Kraftindustrin
   
Byggnation
   • Besiktning
   • Termografering
   • Röjning/sågning
   • HydroCut Grip 

» Lyft och bygg
   • Telecom/Mast
   • Bygg/VVS
   • Privat» Brandbekämpning

» Flygfoto och film

» Gyrofilmning

» Skogs- och viltvård
  • Skog & mark
  • Vilt- vård & forskning
 


 

» Fallskärmshoppare

Inför ert projekt
 

Se till att anlita en seriös operatör med rätt utrustning och rätt kompetens för att få bäst effektivitet i ert projekt.

I slutändan är det totalpriset, inte timpriset, som räknas. Oftast handlar det i det här fallet om att få ut mest ton last per flugen timme.

Man kan enklast jämföra det med att man inte ringer en budbil för att köra grus. Det fungerar ungefär likadant med helikoptrar.


För extra trygghet kan ni alltid fråga efter fast pris.

Låt oss hitta en bra
lösning till ert projekt.

 
Ring 08-93 77 90

Bygg/VVS

Stockholms Helikoptertjänst utför alla typer av lyft- och byggnationsuppdrag med helikopter. Vi kan lyfta upp till 1 350 kg per lass med precision motsvarande en mobilkran. Vi både transporterar och monterar material med helikopter dagligen. Några exempel på de vanligaste uppdragen inom bygg- och VVS-sektorn är transport av byggmaterial, gjutning med basker, grustransport, montering av modulhus samt montering av ventilationsanläggningar på svåråtkomliga hustak.

Vi tillhandahåller givetvis kringutrustning för alla typer av lyft, t.ex. vajrar, lastnät, lyftstroppar och schacklar, samt baskrar för betong och kross. Vi kan dessutom tillverka specialutrustning efter kundens önskemål.

Läs gärna mer om vår breda helikopterflotta eller om säkerhet vid lyftuppdrag för att få en bredare insikt i företagets resurser och tillvägagångssätt.

Fast pris ger trygghet

Vi vågar påstå att vi är det absolut mest effektiva företaget för helikopterlyft i Sverige. Men oavsett hur effektiva vi är så är det viktigt för oss att du som kund känner dig trygg inför ditt projekt. Därför lämnar vi gärna ett fast pris på ditt lyftuppdrag, oberoende av jobbets omfattning. Hör av dig till oss för ett gratis kostnadsförslag.

» Läs mer om fast pris

Exempelfilm: Montering av prefabhus

Vi har satt ihop en kort film som illustrerar hur enkelt ett blockhus monteras med helikopter. Här monterar vi ett tvåvåningshus på en dag med vår SA.315B Lama:

Exempelfilm: Ett axplock av lyftlass

Här har vi satt ihop en samling med exempel på vanliga lass som frekvent flygs under våra lyfthelikoptrar. Som ni ser är det både smidigt och effektivt att lyfta med helikopter, och det görs naturligtvis med högsta precision:

Exempelfilm: Montering av linbana

Stockholms Helikoptertjänst monterar de sista fyra tornen på Sveriges första ziplinebana åt Little Rock Lake AB. När linbanan är färdig kommer besökare att färdas i en topphastighet på 70 km/tim på upp till 32 meter över marken.