Mobile_header


» Kraftindustrin
   
Byggnation
   • Besiktning
   • Termografering
   • Röjning/sågning
   • HydroCut Grip 

» Lyft och bygg
   • Telecom/Mast
   • Bygg/VVS
   • Privat» Brandbekämpning

» Flygfoto och film

» Gyrofilmning

» Skogs- och viltvård
  • Skog & mark
  • Vilt- vård & forskning
 


 

» Fallskärmshoppare

Lyft och bygg

Stockholms Helikoptertjänst är det naturliga valet vid precisionsjobb med helikopter. Vi står för kvalitet, säkerhet och hög precision. Detta är ett resultat av en lång erfarenhet och en medveten fokusering på just lyft- och monteringsuppdrag.

VÄLJ KATEGORI NEDAN:

 
Specialiserade på helikopterlyft

Vi utfös inte med taxiflygningar eller andra typer av uppdrag som kräver kompromisslösningar bland helikopterflotta och personal - vi är helt fokuserade bruksflyg. Detta har gjort oss till helhjärtade experter på det vi gör.
Med fullt ändamålsenliga helikoptrar, erfarna piloter och specialanpassad utrustning kan vi därför alltid erbjuda högsta kvalitet oberoende av vad uppdraget gäller.

Når hela södra Sverige på kort tid

Helikoptertjänsts tyngdlyftare finns tillgängliga i Stockholm och Göteborg, men vi har även helikoptrar tillgängliga för lättare lyft i Orsa året om. Med denna fördelning når vi hela den södra halvan av landet på kort tid.
 

Säkerhet

Vi sätter alltid säkerheten i fokus, oavsett om det handlar om fortlöpande riskbedömningar ute på arbetsplatser eller det tekniska underhållet av vår lyftutrustning. Helikoptrarna servas dagligen med egen teknisk personal i vår moderna hangar i Länna. För att hålla våra lyftpiloter i trim har vi valt att specialisera några få utvalda personer på just lyftuppdrag - och de ges på så sätt möjlighet att flyga med hängande last dagligen.  » Läs mer om säkerhet härSpeciallösningar

Om ni önskar kan vi utveckla specialanpassad utrustning för att utföra, eller rent av effektivisera, era specifika uppdrag. Med Stockholms Helikoptertjänst får du alltid kvalitet, precision och flexibilitet i ditt projekt - och alltid med ett kostnadseffektivt upplägg!

 

Fast pris

För att ni alltid ska känna er trygga med att anlita oss kan vi nu erbjuda fasta priser på alla lyft- och transportuppdrag över hela Sverige.
 

» Läs mer om fasta priser här

 

Vertikalreferens

Vi är en av få helikopteroperatörer i Sverige som flyger hängande last med "long line"-teknik.
Detta är en förutsättning för att kunna utföra precisionsmonteringar och det gör även så att lyften går snabbare.
 

» Läs mer om vertikalreferens här