Mobile_header
Sveriges enda Lamahelikopter

Personal

Här är några av oss som ni oftast kommer i kontakt med på Stockholms Helikoptertjänst.

Richard Ziverts

VD / Flygchef / Pilot

Richard är grundaren bakom Stockholms Helikoptertjänst AB. Han började flyga redan på 90-talet och har genom åren blivit en av sveriges mest erfarna, skickliga och välkända lyftpiloter.

 

Direkt: 08-604 75 32 / E-post: rz [at] helikoptertjanst.se

Cinette Nilsson

Ekonomi

Cinette sköter sedan många år företagets bokföring och administration. Hon ansvarar för ekonomisk uppföljning och konsultation inom SHT. Cinette håller båda fötterna på jorden och har inga flygande planer.

 

Direkt: 070-514 33 55 / E-post: kontoret [at] helikoptertjanst.se

Tom Nilsson

Tom Nilsson

Pilot / Tekniker / Ansvarig Orsabasen

Tom är en mycket erfaren medarbetare hos oss på SHTAB. Han har en gedigen bakgrund som flyg- och helikoptertekniker, och har dessutom en mångfacetterad erfarenhet som pilot. Tom driver vår bas i Orsa, samtidigt som han även flyger uppdrag i stora delar av övriga Sverige.

 

Direkt: 070-378 70 37 / E-post: tom [at] helikoptertjanst.se

Nicklas Altin

Pilot / Ansvarig Göteborgsbasen

Nicklas har varit med i företaget sedan 2012, och driver idag vår bas i Göteborg. Han är främst inriktad på lyft- och byggnationsuppdrag, och har varit så under många år. Nicklas är ett välkänt ansikte vid allt från husbyggen till mastmontering på västkusten och i södra Sverige. 

Direkt: 031-375 81 81 / E-post: nicklas [at] helikoptertjanst.se

Tony Green

Lasteman / Koordinator Göteborg

Tony arbetar som koordinator i Göteborg samtidigt som han även jobbar som lasteman och uppdragsspecialist i samband med lyft- och bruksflyg med helikopter. Tony är utbildad pilot i grunden och bistår baschefen Nicklas Altin med allt från administrativt kontorsarbete som uppdragsoperativ planering.

Direkt: 031-375 81 83 / E-post: tony [at] helikoptertjanst.se